Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda

Ingatlanközvetítés

Segítség az ingatlanának értékesítésében

  • Egy helyszíni szemle során meghatározzuk ingatlanának reális piaci értékét. Az érték meghatározása valós eladási adatok alapján történik. Tudjuk legtöbbször a sikeretlen értékesítés oka a reális ár hibás meghatározása. Előfordul, hogy a magasan megállapított ár miatt nem sikerül az értékesítés, de egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy sikerül értékesíteni az ingatlant, de mélyen a piaci ár alatt. Nagyon fontosnak tartjuk a hirdetési ár helyes meghatározását!
  • A helyszíni szemle során, rögzítjük az ingatlan adatait, alaprajzot és fényképeket készítünk, melynek során fontosnak tartjuk az ingatlan valós állapotának bemutatatását!
  • Elkészítjük az ingatlan hirdetését, amelyet a weboldalunkon, a meghatározó ingatlanhirdetési oldalakon (ingatlan.com, ingatlanbazár, ingatlantájoló, otthontérkép, ingatlanok.hu, jófogás), együttműködő partnereink weboldalain szerepeltetni fogunk. A szerződés fajtájától függően folyamatos kiemeléssekkel hirdetjük az ingatlanokat. Ahol mi nem hirdetünk ott nem is érdemes. Tudjuk mik, azok az előnyök, amire hangsúlyt fektessünk, és mik azok a hiányosságok, amit egy megtekintés alkalmával megfelelően kezelnünk kell a vevő felé!
  • Irodán igyekszik együttműködéseket kialakítani más irodákkal is, amivel még eredményesebbé tehetjük az értékesítést.
  • Igény estén „Eladó” táblát helyezünk el az ingatlanon.
  • Nyilvántartó rendszerünkben rögzítünk minden ügyfelet, aki más ingatan hirdetésre jelentkezett, de az valami miatt nem felelt meg neki, az Ön ingatlanát azonnal tudjuk nekik ajánlani a rendszer azonnali fordított párosítás funkciójának köszönhetően.
  • Megtekintések biztonságos és zökkenőmentes lebonyolítása megszervezése. Az iroda által használt megtekintési nyilatkozatnak köszönhetően garantáljuk azon vevők nyilvántartását, akik megtekintik az ingatant. Ezt nagyon fontosnak tartjuk, ha esetleg valami károkozás történik az inatlanba, tudjuk, kihez fordulhatunk egy esetleges eljárás alkalmával. A megfelelő szerveknek ezt a nyilvántartást rendelkezésre tudjuk bocsátani.
  • Vételi szándék esetén kelő magabiztossággal tudjuk képviselni ügyfeleink érdekeit, a legmagasabb szakmai tapasztalattal. A vételi ajánlatott mindig az irodában készítjük el, ami magában foglalja az ajánlott árat, a fizetés ütemezését, a birtokba vétel lehetséges időpontját, az adásvétel megkötésének legkésőbbi időpontját. A vételi szándék komolyságát biztosítva egy letéti összeget veszünk át, mely, ha mind a két fél elfogadja a rögzített feltételeket foglalóvá minősül.
  • Irodánk rendkívül tapasztalt ingatlan jogászt, biztosit ügyfelei számára. Ügyvéd úr tízéves tapasztalattal rendelkezik, amit csak az ingatlanokkal kapcsolatos feladatok elvégzésével szerzett. Ez rendkívül fontos lehet akkor, ha a vásárláshoz szükség van bármilyen segítség igénybevételéhez (hitel, CSOK, lakástakarék stb.). Ebben az estben nagyon fontos hogy megfelelően legyen elkészítve a szerződés a különböző szervek jogászinak elvárása szerint.